FR

Nieuwsbrief april 2016

20 april 2016 door


Verlenging 10% korting tot eind april

10 % korting bij een aankoop vanaf 150 euro aan planten !

Zo belonen we onze trouwe klanten en verwelkomen we de nieuwe, gedurende de hele maand april.

Vaste planten, siergrassen, bodembedekkers, bloeiende heesters, rozen, heerlijk kleinfruit en bomen kunnen nu nog zonder problemen aangeplant worden.

Aarzel niet langer en geniet van dit voordeel !

Voorjaarskruiden

Net zoals vorig jaar bieden we opnieuw een uitgebreid assortiment lentefrisse voorjaarskruiden aan.

De jonge frisse blaadjes bevatten het meest vitaminen en mineralen in het voorjaar wanneer ze plukvers gebruikt worden in lenteslaatjes en drankjes.

Stel zelf je kruidencollectie samen met bieslook, peterselie, zurkel, Marokkaanse munt, citroenverbena. Daarnaast hebben we nog knoflook, dille, koriander, artisjok, raketsla, venkel, rabarber, rozemarijn, salie, citroentijm, compacte tijm, enz. om maar de voornaamste te noemen.

Prijs : 2 of 3 euro/stuk naargelang potmaat.

Tuintips

Het planten van bomen, sierheesters en haagplanten in blote wortel loopt op zijn eind en het risico voor uitdroging wordt groot. Niet getreurd, in het najaar dient zich een volgende gelegenheid aan. Voor wie toch nog bomen wil aanplanten dit voorjaar, hebben wij een aantal soorten in container gekweekt en deze kunnen uiteraard nog verder aangeplant worden. Vraag gerust wat ons aanbod is.

April is een goede maand om de beplanting te bemesten. De planten nemen nu de voedingsstoffen optimaal op.
Winterbloeiende heesters die nu uitgebloeid zijn kan je nu insnoeien. Ook de zomerbloeiers vb Buddleja, Hibiscus, Lavandula,... kunnen nu nog gesnoeid worden.

Hou je van blauwe hortensia's ? Het is nu het ideale moment om blauwmaker toe te voegen.

Controleer regelmatig of nieuw aangeplante bomen en heesters niet te droog staan en geef, indien nodig, tijdig water.


Vernieuwde website

Ontdek vanaf nu onze vernieuwde website. Nu ook te bekijken op smartphone en tablet. De belangrijkste aanpassingen zijn de toegankelijkheid van onze catalogus. Je kan ons uitgebreid assortiment van 3000 soorten nu consulteren via de Nederlandse of de Latijnse naam. Een gebruiksvriendelijke manier van bestellen wordt nu ook mogelijk via een winkelwagentje. Door een eenvoudige klik op de soort en vermelding van het aantal komt je bestelling bij ons terecht en wordt ze klaargemaakt voor afhaling op een datum naar keuze.

www.planten-debock.be

open onze nieuwe website

Hopelijk tot binnenkort op de kwekerij!
Het hele team van Boomkwekerij De Bock
Pelikaanstraat 89, 9700 Oudenaarde-Nederename
Tel : 055/30.24.80 - Fax : 055/31.35.83
www.planten-debock.be