FR

Nieuwsbrief Opendeurdagen 2016

8 september 2016 door

Groot assortiment Hydrangea macrophylla

Groot assortiment Hydrangea macrophylla

Uitzonderlijke korting van 10%

Beste klant,

Het is weer zover ! Tijdens de opendeurdagen, vanaf nu zaterdag 10 september t.e.m. zaterdag 24 september geven wij op al jouw aankopen 10% KORTING ! Je kan dan dagelijks bij ons terecht van 9.00 u tot 18.00 u, OOK op zondag 11 en 18 september !

Zoals elk jaar vind je in het najaar een rijk assortiment en sfeervolle presentatie van unieke tuinplanten, bodembedekkers, vaste planten, bloeiende en besdragende sierheesters, herfstverkleurende bomen en fruitbomen.

De augustuszon gaf de planten op de kwekerij een extra duwtje in de rug. Het is dus meer dan de moeite waard om een kijkje te komen nemen !

Je kan ook steeds je plantenlijsten doormailen, dan zetten wij de planten voor je klaar op de gewenste datum.

 
Hydrangea paniculata 'Limelight' in een border met taxus en buxus

Hydrangea paniculata 'Limelight' in een border met taxus en buxus

De Hydrangea : een echte topper

De Hydrangea (= hortensia) is zeer gewild vanwege zijn lange en overvloedige bloei. Ons hortensia-assortiment telt zowel de macrophylla (boerenhortensia) als de pluim-, eikenblad-, klim-, arborescens- en serrata-vormen. Voor het creëren van prachtige tuinborders is dit de ideale plant. Met macrophyllas en klimhortensias kan je daarenboven ook in schaduwrijke hoekjes mooie resultaten boeken.

Ook als terrasplant zijn heel wat hortensias zeer geschikt.

Echinacea purpurea 'Fatal Attraction (R)'

Echinacea purpurea 'Fatal Attraction (R)'

Echinacea: een decoratieve plant

De Echinacea wordt niet alleen geplant om haar sierwaarde maar ook om haar medicinale kwaliteiten.Deze decoratieve plant bloeit van juli tot in september in witte en paarse tot wijnrode tinten en lokt met de honingachtige geur vele bijen en vlinders naar de tuin. Voor de tuinliefhebber een zeer geliefde plant ! Ons assortiment telt een 20-tal variëteiten, dus voor elk wat wils.

In alle geuren en kleuren

In alle geuren en kleuren

Rosa, Rosa, Rosam, Rosae, Rosae, Rosa (J. Brel)

Sinds mensenheugenis staan rozen centraal in vele tuinen. Je kan ze nu in bloei uitkiezen op de kwekerij.

Voorgeleide fruitbomen in opkweek

Voorgeleide fruitbomen in opkweek

Ook op het veld zijn we druk bezig ...

Wij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment planten gekweekt in pot. Deze kan je het hele jaar rond aanplanten. We zijn ook tegelijk ook druk bezig met de opkweek in volle grond. Dit zijn groeikrachtige en gezonde planten die je vanaf eind oktober kan verkrijgen. Wij telen o.a. heesters, haagplanten, sier- en fruitbomen. Voor zowel de grote als de kleinere tuin kan je bij ons terecht. Ons gamma fruitbomen bestaat vooral uit oude, sterke, niet ziektegevoelige rassen. Zo zijn de voorgeleide fruitbomen erg in trek. Je kan er een decoratief haagje mee vormen. In het voorjaar geniet je dan van de mooie bloei en in het najaar van het lekkere fruit.

 

Onze medewerkers staan klaar om u met raad en daad bij te staan. Aarzel dus niet, bezoek ons tijdens de opendeurdagen en geniet van 10% korting.

Boomkwekerij De Bock

Pelikaanstraat 89 9700 Oudenaarde-Nederename - Tel 055/30.24.80 www.planten-debock.be